Beatrice Ditrich | Publication Date : 31-01-2019 | Category: | 1671 Views

Instrumentele pentru ingrijirea dentara precum periutele de dinti, ata dentara, pasta de dinti si altele sunt extrem de importante pentru un zambet sanatos. Exista atat de multe modele, incat alegerea poate fi uneori coplesitoare. Insa, trebuie sa stii avantajele fiecaruia pentru a face alegerea potrivita.

Periutele de dinti electrice oare curata cu adevarat mai bine dintii? Pentru a te ajuta in luarea unei decizii, iti prezentam avantajele si dezavantajele celor doua tipuri de periute.

Periuta de dinti electrica

Un avantaj imens pe care il ofera periuta de dinti electrica este faptul ca e mult mai distractiva. Acesta este un aspect extraordinar pentru cei care nu doresc sa se spele de doua ori pe dinti pe zi, mai ales pentru copii, deoarece poate face acest obicei mult mai distractiv. Acesta este un caz clar in care periutele de dinti electrice sunt mai eficiente decat cele traditionale.

De asemenea, periutele de dinti electrice te ajuta sa economisesti timp, deoarece curata mai repede dintii. Acest lucru inseamna ca poate dura mai putin timp curatarea corecta a dintilor.

Unul dintre dezavantajele majore al periutelor de dinti electrice este pretul. Chiar si cele mai ieftine periute de dinti electrice sunt mai scumpe decat cele traditionale. De asemenea, capetele trebuie inlocuite la fel de frecvent precum inlocuirea unei periute traditionale.

Periuta de dinti traditionala

Periuta de dinti traditionala iti ofera control maxim asupra modului in care iti cureti dinti. Poti decide cat de repede sau usor iti periezi dintii, gingiile si limba. Acest lucru ofera o curatare mai confortabila, in special pentru cei cu zone sensibile.

Periutele de dinti traditionale sunt foarte ieftine. Ele nu ocupa spatiu si sunt perfecte pentru calatorii, mai ales ca nu au parti suplimentare.

Periutele de dinti traditionale se bazeaza pe faptul ca utilizatorul are o tehnica excelenta de periaj. Acesta este principalul dezavantaj al acestora. Pentru a curata bine dintii este nevoie de destula dexteritate, iar o periuta de dinti traditionala nu ofera acest lucru. Poate fi dificil de folosit si de persoanele cu probleme de dexteritate.

Tu ce alegi si de ce?

SHARE:

Recomandam si
ALTE ARTICOLE

2024 © Beatrice Dent. Toate drepturile rezervate. Realizat de HDesign
Info Cookie Termeni si Conditii Politica de confidentialitate ANPC ANPC - SAL Solutionarea Online a litigiilor ANSPDCP