Beatrice Ditrich | Publication Date : 06-06-2018 | Category: | 1142 Views

Albirea dentara reprezinta unul dintre cele mai solicitate servicii din cadrul cabinetelor stomatologice. Odata cu trecerea anilor, oamenii au inceput sa acorde o importanta deosebita aspectului exterior, iar multi dintre ei isi doresc dinti cat mai albi si mai frumosi.

Exista o multime de astfel de tratamente, fiecare fiind diferit in functie de eficacitate, cost, durabilitate si efecte secundare. Gradul de albire al dintilor depinde in functie de diversi factori precum concentratia agentului de albire, frecventa tratamentului, dar si gravitatea petelor de pe dinti.

Inaintea tratamentului de albire a dintilor exista anumiti pasi ce trebuie efectuati in cabinetul dentar. Medicul stomatolog va stabili daca pacientul este potrivit pentru aceasta procedura si totodata se va stabili nuanta la care doriti si puteti sa ajungeti prin intermediul acestui tratament.

Spre exemplu, femeile insarcinate, lauzele, pacientii cu boli gingivale si copiii pana in 15 ani nu ar trebui sa efectueze o procedura de albire a dintilor.

Trebuie sa stiti si faptul ca tratamentul de albire dentara nu are efect asupra implanturilor, coroanelor sau a dintilor care nu sunt naturali.

Daca esti interesat de acest tratament si doresti sa obtii un zambet alb si stralucitor, te astept in cabinetul stomatologic din Timisoara, BeatriceDent, unde poti beneficia de o albire profesionala a dintilor cu lampa Beyond.

Vezi preturile aici.

SHARE:

Recomandam si
ALTE ARTICOLE

2024 © Beatrice Dent. Toate drepturile rezervate. Realizat de HDesign
Info Cookie Termeni si Conditii Politica de confidentialitate ANPC ANPC - SAL Solutionarea Online a litigiilor ANSPDCP