Beatrice Ditrich | Publication Date : 21-07-2019 | Category: | 1230 Views

Majoritatea persoanelor isi doresc sa aiba un zambet frumos si alb, iar in ziua de azi exista o multime de metode prin care se poate obtine acest rezultat.

Deseori alegerea metodei de albire dentara poate fi dificila, insa noi iti vom spune care sunt avantajele si dezavantajele fiecarei metode in parte.

Albirea dentara poate fi facuta atat in cabinetul stomatologic, cat si acasa, insa numai dupa un control stomatologic in prealabil.

Astfel, albirea dentara in cabinetul stomatologic este realizata cu ajutorul unui gel ce are o concentratie mare, iar pentru albirile realizate acasa se foloseste un gel cu concentratie mica.

Albirea dintilor acasa

Deseori, pentru albirea dintilor acasa se folosesc un gel cu o concentratie mica ce se gaseste in majoritatea magazinelor de profil, fiind cu mult mai ieftin decat procedura realizata in cabinetul stomatologic.

Astfel, se aplica gelul pe dinti, iar apoi se poarta o gutiera. In acest caz, gutiera ar trebui sa fie personalizata in functie de dantura pacientului, pentru a mentine gelul uniform. 

Albirea dentara realizata acasa are un efect mai lent si in general mai slab. Desigur, ca si in cazul albirilor realizate in cabinet, rezultatele variaza.

Albirea dintilor in cabinetul stomatologic

Agentul de albire folosit in cadrul cabinetelor stomatologice este puternic si ofera rezultate mult mai bune decat albirile realizate acasa. De asemenea, rezultatul se observa imediat dupa tratament. De asemenea, un alt avantaj este reprezentat de faptul ca esti supravegheat in permanenta de catre medicul stomatolog.

SHARE:

Recomandam si
ALTE ARTICOLE

2024 © Beatrice Dent. Toate drepturile rezervate. Realizat de HDesign
Info Cookie Termeni si Conditii Politica de confidentialitate ANPC ANPC - SAL Solutionarea Online a litigiilor ANSPDCP