Beatrice Dent

by Beatrice Ditrich

Absolventă a facultăţii de Medicină Dentară „UMF Victor Babeş”, îmi practic meseria de medic dentist într-un cabinet stomatologic din Timişoara, dotat cu aparatură modernă care îmbunătăţeste considerabil calitatea muncii. Prin pasiune, devotamentul pentru pacienţi şi tehnologia actuală reuşesc să ofer tratamente individualizate pentru fiecare persoană, pe baza unui consult iniţial. Cred în punctualitate şi îmi iau angajamentul faţă de o continuă perfecţionare.

Cea mai bună carte de vizită este un pacient mulţumit şi fericit de noul său zâmbet!

Aparatură Modernă

Deoarece stomatologia evoluează permanent, cabinetul stomatologic în care te voi trata este la curent cu ultimele tehnologii, ce sunt menite să aducă un plus calității actului medical. Astfel, ofer soluții moderne și de actualitate la problemele dentare tradiționale.

Implicare
Îmi îmbunătățesc încontinuu tehnicile pentru a face vizita la stomatolog cât mai plăcută
Calitate
Folosesc aparatură modernă și materiale de înaltă calitate pentru rezultate de excepție
Punctualitate
Cred în punctualitate și îmi iau angajamentul față de o continuă perfecționare

Misiunea mea

Stomatologia este o pasiune pentru mine și de aceea îmi îmbunătățesc continuu tehnicile, fiind la curent cu cele mai noi tendințe din domeniu. Fiecare pacient este important pentru mine si este tratat cu mare atenție. În plus, acord o atenție specială și confortului, timpului și nevoilor acestuia. Mă străduiesc ca întotdeauna să depășesc așteptările pacienților mei.

Opiniile pacienților

Citește mai mult despre opinia clienților mei

2024 © Beatrice Dent. Toate drepturile rezervate. Realizat de HDesign
Info Cookie Termeni si Conditii Politica de confidentialitate ANPC ANPC - SAL Solutionarea Online a litigiilor ANSPDCP