Beatrice Ditrich | Publication Date : 12-05-2019 | Category: | 1255 Views

Detartrajul este folosit in acel moment in care pacientul are nevoie de o curatare profesionala a dintilor, in momentul in care tartrul se acumuleaza excesiv sau bolile gingivale isi fac aparitia. La BeatriceDent, cabinet stomatologic din Timisoara, detartrajul este realizat cu profesionalism, dar acesta nu vine doar la nivel de practica, ci si teoretic.

Doar luna aceasta, beneficiezi 20% reducere la procedurile de igienizare. In afara de detartraj, reducerea se aplica si la periajul profesional, fluorizare sau Air Flow.

Pe langa aspectul inestetic, luati in considerare ca din cauza tartrului se formeaza cariile, paradontoza sau chiar respiratia urat mirositoare. Asadar, realizat la timp si periodic, detartrajul este cheia catre o dantura sanatoasa si frumoasa. Luna aceasta vei plati cu 20% mai putin pentru a avea o dantura frumoasa si curata, fara depuneri de tartru.

Ingrijirea corespunzatoare a danturii este esentiala pentru un zambet frumos si sanatos si de aceea, trebuie sa te programezi pentru o consultatie in cabinetul stomatologic, cel putin o data la sase luni.

SHARE:

Recomandam si
ALTE ARTICOLE

2024 © Beatrice Dent. Toate drepturile rezervate. Realizat de HDesign
Info Cookie Termeni si Conditii Politica de confidentialitate ANPC ANPC - SAL Solutionarea Online a litigiilor ANSPDCP