Beatrice Ditrich | Publication Date : 02-07-2018 | Category: | 1838 Views

Albirea dintilor ajuta la eliminarea petelor si a decolorarilor dentare. Aceasta este printre cele mai populare proceduri cosmetice dentare, deoarece poate schimba dramatic modul in care arata dintii. Albirea dentara nu este o procedura care trebuie facuta doar o data. Va trebui sa repetati din cand in cand acest tratament daca doriti sa mentineti culoarea dintilor alba si stralucitoare.

Cele mai frecvente obiceiuri ce afecteaza culoarea dintilor sunt:

  • Tutunul
  • Consumul de lichide de culoare inchisa precum cafea, vin rosu, ceai negru
  • Lipsa unei igiene dentare propice
  • Imbatranirea

Unele probleme dentare pot afecta succesul procedurii de albire dentara. De exemplu, cariile trebuie tratate inainte de albirea dentara. Albirea dentara poate cauza sensibilitate atunci cand pacientul are gingiile retrase si nu functioneaza pe coroane dentare. Albirea dentara profesionala este cea mai populara metoda de albire a dintilor. La o prima consultatie veti fi informat daca puteti avea parte de aceasta metoda de tratament. Tehnologia Beyond este eficienta si rapida. Procedura de albire dureaza intre 15 si 30 de minute si consta in jur de 3 tratamente succesive pentru a ajunge la rezultatul dorit. Sistemul Beyond albeste dintii cu pana la 8 nuante, oferind pacientului dinti albi si un zambet stralucitor.

 

Cabinet stomatologic timisoara


Dintii vor ramane albi in functie de obiceiurile pacientului. Fumatul intensiv si consumul de cafea incetinesc procesul de albire si scurteaza longevitatea acestuia. Pentru a stabiliza culoarea dintilor dupa albire este necesar ca cel putin 2 saptamani sa evitati fumatul, bauturile colorate si alimentele colorate.

In cabinetul stomatologic din Timisoara BeatriceDent, puteti avea parte de tratamentul de albire dentara profesionala cu lampa Beyond.

Programari: 0744 323 055
Adresa: Piaţa Badea Cârţan nr. 6, ap. 3D, Timişoara

 

SHARE:

Recomandam si
ALTE ARTICOLE

2024 © Beatrice Dent. Toate drepturile rezervate. Realizat de HDesign
Info Cookie Termeni si Conditii Politica de confidentialitate ANPC ANPC - SAL Solutionarea Online a litigiilor ANSPDCP