Beatrice Ditrich | Publication Date : 01-10-2018 | Category: | 1143 Views

Suntem siguri ca iti doresti un zambet alb si stralucitor, iar acum il poti avea cu ajutorul laserului Epic X de la Biolase, considerat unul dintre cele mai bune dispozitive stomatologice pentru albirea dentara.

Timpul tratamentului este mult mai scurt fata de alte metode de albire si dureaza in jur de 10 minute. Tratamentul este minim invaziv si deschide culoarea dintilor cu pana la 10 nuante. In plus, daca respecti temeinic regulile de igiena orala, vei observa ca efectele vor dura mult mai mult timp.

Multe obiceiuri afecteaza culoarea dintilor si de aceea albirea dentare poate fi o solutie rapida pentru a avea un zambet alb si stralucitor. Fumatul, bauturile colorate precum cafeaua sau vinul rosu sau chiar antibioticele ingalbenesc dintii. In plus, odata cu cresterea in varsta apar diverse coloratii pe dinti ce pot fi indepartate doar cu ajutorul albirii dentare.

Laserul Epic X de la Biolase a fost dezvoltat special pentru cabinetele stomatologice si are aprobarea FDA SUA pentru terapia durerii, tesut moale si albire. Intreaga procedura a albirii dentare este confortabila si sigura pentru pacient, iar rezultatele sunt pe masura.

Studiile au aratat ca, intr-o singura sedinta cu Epic X se pot obtine dinti cu pana la 4 sau 6 nuante mai albi.

Te astept in cabinetul stomatologic Beatrice Dent din Timisoara pentru a beneficia de albirea dentara cu Epic X Biolase.

Programari: 0744 323 055
Adresa: Piaţa Badea Cartan nr. 6, ap. 3D, Timisoara

SHARE:

Recomandam si
ALTE ARTICOLE

2021 © Beatrice Dent. Toate drepturile rezervate Info Cookie Termeni si Conditii Politica de confidentialitate ANPC SOL ANSPDCP
Realizat de HDesign