Beatrice Ditrich | Publication Date : 31-08-2018 | Category: | 1582 Views

Deoarece stomatologia evolueaza permanent, cabinetul stomatologic in care te voi trata este la curent cu ultimele tehnologii, ce sunt menite sa aduca un plus calitatii actului medical. Astfel, ofer solutii moderne si de actualitate la problemele dentare traditionale.

Stomatologia este o pasiune pentru mine si de aceea imi imbunatatesc continuu tehnicile, fiind la curent cu cele mai noi tendinte din domeniu. Fiecare pacient este important pentru mine si este tratat cu mare atentie. In plus, acord o atentie speciala si confortului, timpului si nevoilor acestuia. Ma straduiesc ca intotdeauna sa depasesc asteptarile pacientilor mei.

Astfel, o parte dintre serviciile pe care ti le ofer in cabinetul stomatologic Timisoara Beatrice Dent sunt urmatoarele:

Consultatie stomatologica si plan de tratament

In urma unor examene complementare (radiografie panoramica, radiografie 3D etc.) fiecare pacient va beneficia de o consultatie initiala unde i se va explica in detaliu manopera ce va trebui efectuata si costurile aferente. Consultatia si planul de tratament sunt individualizate pentru fiecare pacient.

Endodontie

Endodontia se ocupa cu prevenirea, diagnosticarea si tratamentul patologiei pulpare. Acest tratament se poate finaliza intr-o sedinta sau se poate intinde pe doua sau mai multe sedinte, in functie de gradul de afectare pulpara a dintelui. In timpul acestor sedinte medicul dentist indeparteaza pulpa afectata sau materialul de obturatie preexistent din canalele radiculare. Etapa finala a tratamentului sau a retratamentului endodontic constituie obturarea tridimensionala a tuturor canalelor radiculare pentru a preveni recontaminarea intregului complex endodontic.

Odontoterapie (tratamentul cariilor)

Caria dentara este cea mai raspandita boala cronica, afectand 80% din populatie. Formarea cariei se produce succesiv pornind de la o leziune incipienta care in timp evolueaza si devine o cavitate. Cariile incipiente pot fi prevenite si sunt reversibile. Nu trebuie permis leziunii sa progreseze in profunzime, deoarece apar complicatii precum infectiile pulpare si parodontale ducand intr-un final la distructia generalizata a dintilor.

 

Programari: 0744 323 055
Adresa: Piaţa Badea Cârţan nr. 6, ap. 3D, Timisoara

SHARE:

Recomandam si
ALTE ARTICOLE

2024 © Beatrice Dent. Toate drepturile rezervate. Realizat de HDesign
Info Cookie Termeni si Conditii Politica de confidentialitate ANPC ANPC - SAL Solutionarea Online a litigiilor ANSPDCP